Arrangør af Inclusialøbet: “Vi ses til næste år”

Inclusialøbet 2016 er afsluttet. En vinder blev fundet, og racerbanen var fyldt med hurtigere og glade deltagere.

Erik Jensen, forstanderen på Stefanshjemmet, var meget begejstret for arrangementet og tillægger det en stor betydning at deltagere, tilskuere og lokalområdet er blevet introduceret for Inclusia-begrebet.

“Vores borgergruppe kom i medierne for noget positivt og vi bidrog til at samfundet måske får nemmere ved at møde en handicappet”

Inclusialøbet er en del af den store Inclusiadrøm, og håbet er at løbet og drømmen kan være med til at skabe et møde mellem borgerne på Stefanshjemmet og lokalbefolkningen.

“Vi arbejder på at bygge os til inklusion, hvor flere får lettere adgang til at møde os, og vi til at møde andre. Byggeriet hedder “Inclusia” og derfor hedder løbet også “Inclusialøbet.”

Forstanderen hylder det fællesskab som opstod omkring løbet og visionerne om et Inclusialøb 2017 lever i bedste velgående.

“Flere beboere var involveret i løbet dels ved at deltage i løbet og dels ved tilskuer. Der var en del fællesskab omkring løbet som vores brugere deltog i. Vi ønsker at være aktive næste år. Vi kender ikke konstruktionen endnu, men vi arbejder med nogle ideer”

Stefanshjemmet og Inclusia siger tak for et fantastisk løb og på gensyn i 2017!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>