Teamdysten 2016

Inslag fra TV2 Østjylland

Elsker du fart og konkurrence? Og kunne du tænke dig at være en del af Classic Race Aarhus?

Under Nordeuropas største racerløb arrangerer Stefanshjemmet dette anerledes ræs for kørestolsbrugere. Et løb som skal være med til at skabe synlighed og debat omkring inklusion af kørestolsbrugere.

Inclusialøbet er for kørestolsbrugere, som drømmer om at få fart i hjulene og vind i håret. Vær med i denne teamdyst hvor vi opfordrer bosteder, handicaporganisationer og -foreninger til at bakke op om løbet og jeres deltager med godt humør og vild jubel. Hvem ved måske bliver det jeres deltager som kører sejren hjem?

Sidder du i kørestol og drømmer om at deltage i Inclusialøbet? Henvend dig til dit bosted, handicaporganisation eller -forening.

Hvordan foregår Inclusialøbet?

I løbet vil der blive kørt løb i to klasser:

Klasse 1:

  • Banens længde er 300 meter og kan gennemføres på under 5 min.
  • Max 12 deltagere.

Klasse 2:

  • Banens længde er på 300 meter og kan gennemføres på under 15 min.
  • Max 6 deltagere.

Bosteder, handicaporganisationer og -foreninger i og omkring Aarhus kan stille op med én deltager i hver klasse.

1 time før startskuddet lyder, vil der være et førermøde for alle deltagere, samt deres teams, medhjælpere og pårørende.

Reglement

  • Det er underordnet, hvilken form for kørestol deltageren bruger. Ved tilmelding skal det blot tilkendegives, hvor hurtigt deltageren forventer at gennemføre banen.
  • Bostedet/organisationen/foreningen er ansvarlige for at udpegen og tilmelde en deltager. De skal også udpege en kontaktperson, der vil assistere deltageren med at finde medhjælpere og skabe opmærksomhed omkring begivenheden på bostedet eller i organisationen/foreningen.
  • Det er en teamdyst, fordi vi forventer, at selvom der kun er én deltager på banen, vil stedet deltageren repræsenterer, støtte op om begivenheden og være tilstede under løbet som deltagerens team.
  • Det er GRATIS at deltage, men det er et krav, at deltageren kan medbringe egne medhjælpere. Medhjælperen skal assistere deltager før, under og efter løbet, samt assistere med transporten til og fra Stefanshjemmet. Medhjælpere kan være venner, pårørende, frivillige, ledsagere eller nogle helt andre. Medhjælpere forventes også at være en del af deltagerens team.

Her kan de se og downloade hele reglementet: Reglement for TEAMDYSTEN – Inclusialøbet